Czeglédi Zsolt / MTI
Magyar foci sport

Vége a találgatásoknak Dzsudzsák-ügyben

A pletykák ellenére Dzsudzsák Balázs tavasszal is Debrecenben futballozik majd.

Bár szokás szerint rengeteg pletyka, találgatás és meg nem erősített sajtóinformáció látott napvilágot Dzsudzsák Balázst illetően, a DVSC ezúton tudatja, hogy a 108-szoros válogatott labdarúgó továbbra is a Loki mezében ragadtatja tapsra a szurkolókat

írja a klub honlapja.

Dzsudzsákot az utóbbi hetekben többször is hírbe hozták a szlovák bajnokságban szereplő Dunaszerdahellyel, de a Debrecen honlapja szerint a klub nem kapott semmilyen ajánlatot a csapatkapitányért.

A 35 éves Dzsudzsák hat góllal és hét gólpasszal zárt az őszt, csapata a 9. helyről várja a folytatást.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!