Czeglédi Zsolt/MTI
Nemzetközi foci sport

Felköszöntette Dzsudzsák Balázst a PSV

A mai napon ünnepli 35. születésnapját a 108-szoros válogatott középpályás Dzsudzsák Balázs.

A jeles alkalmat megünnepelte korábbi klubja, a PSV Eindhoven is, méghozzá egy olyan videóval, amit itthon is öröm visszanézni. A hollandok ugyanis összeszedték a tíz legszebb gólját. Természetesen nem maradhatott ki az a 2009-es Ajax elleni mérkőzés sem, amelyen hatalmas szabadrúgásgólt lőtt.

Dzsudzsák hat góllal és hét gólpasszal zárt az őszt, elmondása szerint pedig rengeteg ereje van még a folytatásra.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!