Szigetváry Zsolt/MTI
Magyar foci sport

Újabb NB I-es csapat mondta le a külföldi edzőtáborát

A koronavírusos esetszámok gyors növekedése miatt lefújta az edzőtáborát az Újpest FC. A lila-fehérek ehelyett hazai pályán készülnek és a Megyeri úton fogadják január 12-én a Komárom csapatát.

Az omikron-variáns Európában is felütötte a fejét, így egyre több pozitív teszt eredmény születik világszerte. Mivel számunkra a legfontosabb játékosaink és szakmai stábunk egészségének megőrzése, klubunk a mai napon úgy döntött, hogy nem utazik Törökországba

– közölte a klub.

Nem az Újpest az első csapat, amely lemondta az edzőtáborát, korábban már a Mol Fehérvár és a Budapest Honvéd is ugyanígy döntött már korábban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!