dvtk.eu
Magyar foci sport

Összeesett edzés közben, újra kellett éleszteni a DVTK fiatal labdarúgóját

Péntek délután a DVTK egyik utánpótlás csapatának játékosa az egyik gyakorlatot követően minden előzmény nélkül elájult és összeesett a konditeremben

mondta Fogarasi Zoltán, a DVTK Labdarúgó Sportakadémia igazgatója a dvtk.eu-nak.

Azzal folytatta, hogy mindezt a stábtagok azonnal jelezték a fizioterapeutáknak, Tóth Aliz és Vályi-Nagy Eszter pedig egyből észlelték, hogy nagy a baj, egyből tárcsázták a 112-es segélyhívó számot és a diszpécser útmutatásával egy defibrillátor segítségével újraélesztették a fiatal labdarúgót. A közlemény szerint a mentők gyorsan a helyszínre értek, a labdarúgót eszméletlen, de stabil állapotban kórházba szállították.

„A mentőtiszt úgy búcsúzott tőlünk, hogy életet mentett a két fizioterapeuta. Büszke vagyok a kollégáimra, hogy ilyen bátran és szakszerűen jártak el. Akadémistánknak pedig minél gyorsabb felépülést kívánok, bízunk benne, hogy hamarosan ismét csatlakozni tud társaihoz” – mondta Fogarasi Zoltán.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!