kisvardafc.hu
Magyar foci sport

Hiába jött Mutu, Erős Gáborral folytatja a Kisvárda

Az NB I-ben meglepetésre a második helyen telelő Kisvárda a hivatalos honlapján közölte, hogy Erős Gábor tölti be mostantól a vezetőedzői posztot, míg a sportigazgató, Révész Attila adja majd a szakmai stábba a szükséges UEFA pro licencet.

A klub korábbi játékosa, Erdős azt követően vette át az irányítást, hogy Joao Janeiro a Dunaszerdahelyhez szerződött. Utána több edző is képben volt, a korábbi román válogatott Adrian Mutu a helyszínen nézte meg a Fehérvár elleni bajnokit, ám végül Erős véglegesítése mellett döntöttek.

Kapcsolódó
Szalai Ádám: Úgy érzem magamat mint akinek új életet adtak
Sikeres műtétje után üzent a magyar válogatott csapatkapitánya.

„Érdekelte őt [Mutut] a feladat, de közben jelezte, nagy álma válna valóra, ha a román válogatott szövetségi kapitánya lehetne, és azóta kiderült, hogy ő a fő várományosa a pozíciónak.

Nem akartunk volna úgy járni, mint Joao Janeiro esetében, és még egyszer új vezetőedzőt keresni amiatt, mert máshova hívják a mi edzőnket.

Így aztán megerősödött bennem az a korábban érlelt döntés, hogy marad az a felállás, amellyel befejeztük az őszi szezont, vagyis Erős Gábor irányítja a csapatot” – mondta a klubhonlapnak Révész, aki hozzátette, hogy a játékosok és a szurkolók körében is népszerű a 41 éves szakember.

Erős Gábor 2017 tavaszán már asszisztensedzőként segítette az akkor a csapatot irányító Révész Attila munkáját, azóta volt Kondás Elemér, Kocsis János, Dajka László, Miriuta László, Bódog Tamás, Supka Attila és Joao Janeiro segítője is, miközben a Várda Labdarúgó Akadémián is dolgozott edzőként, tavaly az U13-as csapat mellett.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!