Magyar foci

Négy NB I-es csapat is pénzbüntetést kapott a szurkolói miatt

Illyés Tibor/MTI
Illyés Tibor/MTI

Az Újpest, a Ferencváros, a Honvéd és a Zalaegerszeg is pénzbüntetést kapott kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától.

Kapcsolódó
A Ferencváros telel első helyen az NB I-ben
A Kisvárda nem tudta legyőzni a Puskás Akadémiát.
  • Az Újpestet a Honvéd és a ZTE elleni idegenbeli bajnokik miatt büntette megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, tárgyak játéktérre dobása és pirotechnikai eszközök ismétlődő használatáért.
  • A Honvédot az Újpest elleni hazai és a Ferencváros elleni idegenbeli mérkőzésen hallható megbotránkoztató, obszcén kifejezések ismétlődő bekiabálása miatt bünttette.
  • A Fradit a Mezőkövesd és a DVSC elleni idegenbeli, valamint a Puskás Akadémia és a DVSC elleni hazai bajnoki mérkőzésén szurkolóinak megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszközök ismétlődő használatáért bírságolta.
  • A Zalaegerszeget a DVSC és az Újpest elleni hazai és a Honvéd elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésén szurkolóinak megbotránkoztató, obszcén kifejezések ismétlődő bekiabálásáért büntette pénzbírságra.

A pénzbüntetések konkrét összegét egyik esetben sem közölte az MLSZ. Az obszcén szavak kiabálásáért egyébként a Debrecen is téma volt, de megúszta írásbeli figyelmeztetéssel a Gyirmót elleni meccset.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik