Balázs Attila/MTI
Magyar foci sport

A Ferencváros telel első helyen az NB I-ben

A Puskás Akadémia 1-1-es döntetlent játszott Kisvárdán az NB I 17. fordulójában.

A felcsútiak már a negyedik percben vezetést szereztek Marius Corbu találatával, amire Claudiu Bumba tizenegyesből válaszolt. A második félidőben mindkét csapatnak volt lehetősége újabb gólt lőni, de végül egyiküknek sem sikerült.

Ennek a Ferencváros örülhetett a legjobban, mert első helyen zárta az őszi szezont, ráadásul a Puskás Akadémia is négy pontra maradt a Fraditól.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!