Koszticsák Szilárd/MTI
Magyar foci sport

Van hiányérzete a Fradinak, de télen nem lesz nagy játékosmozgás

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója szerint van hiányérzetük amiért negyedik helyen zártak az Európa Liga csoportkörében.

Kapcsolódó
Győzelemmel búcsúzott az Európa Ligától a Ferencváros
Aissa Laidouni volt a Ferencváros hőse.

A Ferencváros első embere azért megjegyezte, hogy a sorsoláskor már világos volt, hogy már-már Bajnokok Ligája szintű négyesbe került a magyar bajnok.

A sorsolás után már tudtuk, nagyon nehéz lesz, de arra nem számítottunk, hogy riválisaink ilyen jól teljesítenek majd a saját bajnokságukban. Ennek ellenére van bennünk hiányérzet, de azt is látni kell, hogy a Bröndby, a Lokomotiv Moszkva, a Sturm Graz és a Ludogorec kevesebb ponttal végzett utolsóként a csoportjában

– mondta az M1 aktuális csatornán a sportvezető arra, hogy a Real Betis a spanyol, míg a Bayer Leverkusen a német bajnokságban áll a harmadik helyen.

A Ferencváros öt vereség után a csütörtöki zárófordulóban a már biztos első Leverkusent győzte le 1-0-ra. Orosz szerint a Leverkusen jövőre már a Bajnokok Ligájában szeretne futballozni és arra vágyik, hogy Európa legjobb húsz klubja közé tartozzon. A Fradi fejeezt szem előtt tartva még értékesebbnek tartja a győzelmet.

„Azért kell dolgozni, hogy jövőre is legalább az Európa Liga csoportkörében legyen érdekelt a Ferencváros. A realitás a keretet és a financiális lehetőségeket tekintve ez, de a cél természetesen a Bajnokok Ligája, mert a lécet mindig magasra kell tenni”

– összegzett Orosz Pál.

A sportvezető arról is beszámolt, hogy a téli átigazolási időszakban “nem lesz nagy mozgás” a csapatnál, mivel annak gerince rendben van. A jövőt illetően kijelentette, a bajnoki cím megvédése a prioritás.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!