Magyar foci sport

Bognár György: Furcsa, de helyzet nélkül kaptunk ki

Hiába vezetett kétszer is a Paks az NB I 15. fordulójának nyitómeccsén, a Budapest Honvéd egy hosszabbításban szerzett tizenegyessel 3-2-re nyerte péntek este.

Kapcsolódó
Két megpattanó lövés és egy hajrábüntető hozta meg a Honvéd-sikert
Utolsó perces tizenegyessel nyertek a fővárosiak.

Lefújás után Horváth Ferenc, a kispestiek edzője a három pont fontosságáról beszélt, de arról nem nagyon akart semmit sem mondani, hogy mennyire viselte meg őt a saját szurkolóinak skandálása. A Honvéd drukkerek sokszor is hangosan a távozását követelték ugyanis. A hazai csapatot irányító Bognár György már csak a meccsről beszélt, nyilatkozata szerint a védőkön ment el a meccs.

VAR-ítéletből kaptuk mi is tizenegyest, az a jelenet mondjuk gólhelyzetben volt, jobban tudtam értékelni, míg a végén nem volt gólhelyzet, de nyilvánvalóan szabálytalanság történt. Emiatt nem bosszankodom, ez benne van a játékban, noha furcsa, de helyzet nélkül kapunk ki

értékelt Bognár az M4 Sport kamerái előtt.

Győzelmével a Honvéd 5. helyre lépett előre a tabellán, ráadásul csak a Mezőkövesd előzheti meg a szombati játéknapon, míg a Zalaegerszeg pontszámban beérheti egy Debrecen elleni sikerrel.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!