Magyar foci

Ütött, idén már nem látjuk pályán az NB I-es focistát

M4 Sport
M4 Sport

Négy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltással büntette Batik Bencét, a Budapest Honvéd védőjét kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága. A 28 éves játékost az Újpesttel szemben 2-1-re elveszített meccs 49. percében, szándékos ütésért kiállította a játékvezető.

Mindez azt jelenti, hogy legközelebb 2022-ben léphet pályára Batik, idén ugyanis már csak három fordulót rendeznek.

Palincsár Martin, az MTK Budapest középpályása kétmeccses eltiltást kapott, őt a múlt szombati, Kisvárdán 5-0-ra elveszített összecsapás első félidejének végén, második sárga lapja után küldték az öltözőbe.

Kapcsolódó
Egy piszlicsáré vb-selejtezőn úszott volna el Lewandowski Aranylabdája?
Amíg lesz Aranylabda-szavazás, addig lesz vita is. Most is van, talán még soha nem volt ekkora felzúdulás, amikor Messit hozták ki győztesnek. Lewandowski a gólokban egyértelműen verte az argentin klasszist, aki a Barcától a Király Kupával búcsúzott, majd behúzta első trófeáját a válogatottal. De vajon Lewandowski bánja-e utólag, hogy játszani akart egy Andorra elleni, tök sima meccsen?

Az mlsz.hu-n olvasható beszámoló szerint a fegyelmi bizottság a Honvéd-Újpest mérkőzéssel kapcsolatban “mindkét sportszervezettel szemben fegyelmi eljárást indított szurkolóik rendzavarásai (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása), valamint az Újpestnél pirotechnikai eszközök használata miatt”. A testület az ügyet később tárgyalja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik