pmfc.hu
Magyar foci sport

Súlyos sérülések és a koronavírus padlóra küldte az NB II-es csapatot

Erősen megfogyatkozott az NB II-ben szereplő PMFC kerete. A klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint sérülést és betegség miatt tizenegy játékos hiányzik.

Így mindössze tizenkét mezőnyjátékos és két kapus készül vasárnapi, III. Kerületi TVE elleni bajnokira.

A közlemény szerint hárman idén már biztosan nem lépnek pályára. Hursán György korábban külső oldalszalag húzódást szenvedett, Grabant Bencére közelítő sérülése miatt vár műtét, míg Sági Milánt kézközépcsont töréssel operálták.

Kapcsolódó
A DAC tulajdonosa négyszeres magyar bajnok csapatot vehet
Jelenlegi NB II-es klubról van szó.

Rajtuk kívül több játékosnak és stábtagnak pozitív lett a koronavírustesztje, ők a házi karanténjukat töltik. A hétvégi mérkőzés előtt még a teljes csapat újabb Covid-teszten esik át.

A Pécs a legutóbbi öt NB II-es bajnokijából négyet megnyert egy döntetlen mellett. Tizenüt fordulót követően a nyolcadik a másodosztályban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!