Nemzetközi foci sport

Szalah-t még az ellenféltől is testőrök védik

Egyiptom az utolsó forduló eredményeitől függetlenül kiharcolta a továbbjutást a 2022-es labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének második fordulójában, de szépen, egy Gabon elleni 2-1-es győzelemmel sikerült lezárni a csoportkört. A hazaiak sztárja, Mohamed Szalah az utolsó fél órára szállt be a meccsbe, majd a lefújás után pacsizni kezdett az ellenfél játékosaival,

ekkor azonban biztonsági őrök bukkantak fel mögötte.

Ők aztán innentől kezdve végig ott voltak a liverpooli támadó nyomában, akkor is, amikor a támadó a játékvezetőkkel fogott kezet, vagy amikor a gaboni szakmai stáb tagjaival kezelt le. A végén már Szalah is mosolygott ezen a szigoron.

Ami a folytatást illeti, a második kör tíz csoportgyőztese jutott tovább, őket majd párokba sorsolják és a párharcok győztesei (azaz öt válogatott) jut majd ki a katari világbajnokságra. A meccseket majd márciusban rendezik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!