Magyar foci

A Loki megtalálhatta Huszti utódját – sajtóhír

mlsz.hu
mlsz.hu

Bár újonc az NB I-ben várakozáson alul teljesít a Debrecen a magyar élvonalban, így a 11. forduló előtt, a kupabúcsút követően lemondott a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor edzőpáros, amit a vezetőség el is fogadott. Így az MTK elleni ideiglenesen Jeremiás Gergő irányította a csapatot, segítője a klubikon, Dombi Tibor volt, míg az ő munkájukat Herczeg András segítette szakmai tanácsadóként.

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy azóta a klub megtalálta az utódot, a 42 éves Tímár Krisztián veheti át a csapatot, így a következő bajnokin már ő irányíthatja a DVSC-t.

A korábbi négyszeres válogatott védő 2015-ben hagyta abba a profi futball, utána a szegedi utánpótlásban kezdett el edzősködni, majd vezette a fehérváriak második csapatát. Dolgozott az U18-as válogatottnál is, legutóbb pedig az U19-eseket vezette elitkörbe az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.

A klub szerdán tartja szokásos sajtóóráját, ha addig is bármi tény lesz az új vezetőedző személyét illetően, azt közöljük

mondta a Nemzeti Sportnak a DVSC sportigazgatója, Tőzsér Dániel.

Kapcsolódó
Fejbe talált a labda egy kisfiút, Mitrovic neki adta a mezét
Mezőkövesden zajlott az élet a pályán kívül is.

A Debrecen a legutóbbi mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszott, jelenleg mindössze egy ponttal van a már kiesőhelyen álló Gyirmót előtt. A következő fordulóban a Honvéd ellen játszik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik