Magyar foci sport

13 perc alatt triplázott a kisvárdai cserecsatár

Három nyeretlen bajnoki után ismét győzött a Kisvárda labdarúgócsapata, amely hazai pályán 5-0-ra verte a Zalaegerszeget.

Kapcsolódó
„Lehet mondani, hogy a VAR megöli a futballt, de ez olyan, mint azon siránkozni, hogy már nincsenek grundok”
Kassai Viktor hazatért Oroszországból és hamarosan megjelenik első könyve.

A mérkőzés első félidejében a cseh Jaroslav Navrátil villogott, a 19. percben megszerezte a vezetést (1-0), majd a 33. percben egy labdaszerzést követően okosan emelte át a kifutó kapust (2-0).

A második félidőben azonban akadt ennél is jobb teljesítmény, a montenegrói Driton Camaj a 69. percben állt be, majd a 73. és a 86. perc között mesterhármast elérve beállította az 5-0-s végeredményt.

NB I, 11. forduló

Kisvárda Master Good-ZTE FC 5-0 (2-0)
Kisvárda, 2023 néző
v: Bognár
Kisvárda: Dombó – Hej, Prenga, Cirkovic, Leoni – Karabeljov, Melnyik (Zlicic, 55.) – Navratil (Bumba, 81.), Ötvös, Asani (Camaj, 69.) – Mesanovic (Nagy M., 81.)
ZTE: Demjén – Lesjak, Kálnoki-Kis, Bobál D. (Sebestyén, 75.), Gergényi (Huszti, a szünetben) – Sankovic, Bedi – Ubochioma, Spoljaric (Zimonyi, a szünetben), Skribek (Milovanovic, a szünetben) – Koszta (Babati, 68.)
gól: Navratil (19., 33.), Camaj (73., 82., 85.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!