Magyar foci sport

Fejbe talált a labda egy kisfiút, Mitrovic neki adta a mezét

Szép történetet posztolt az Újpest FC a közösségi oldalán a szombati Mezőkövesd elleni idegenbeli mérkőzést követően.

Kapcsolódó
Lovrencsics Gergő edző nélkül maradt
A svéd Jens Gustafssonnak 17 mérkőzés jutott mindössze.

Egy helyi kisfiú, aki a Mezőkövesd U6-os korosztályában játszik az édesapjával látogatott ki a mérkőzésre, azonban egy kirúgást követően a labda fejbe találta.

Szerencsére semmi baja nem lett, de Nikola Mitrovic látta az esetet és a félidőben kárpótlásként a kisfiúnak adta a mezét.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!