Magyar foci

A fejüket fogják a drukkerek, hogy nem tudott nyerni az Újpest

M4
M4

Nem sikerült elmozdulnia az utolsó helyről az Újpestnek, amely 2-2-es döntetlent játszott Mezőkövesden.

Pedig amúgy egy vendéghelyzettel indult a mérkőzés, de a hazaiak szereztek vezetést, Jurina volt fejjel eredményes. Ugyanakkor szinte azonnal egyenlített az Újpest, egy középre ívelt labdát Kocsis fejelt a saját kapujába. Koné még a kapufát is eltalálta a szünet előtt, azaz közel járt a vezetéshez az Újpest.

A második félidőben is az Újpesté volt az első nagyobb lehetőség, mégis egy mezőkövesdi gól következet: Calcan lövése pattant meg egy vendégjátékoson, ami teljesen becsapta Banait, a labda így a kapu közepébe hullott. Egy fejesgól következett ugyanakkor, egy szabadrúgás után Bjelos fejelt a kapuba.

Még meg is nyerhette volna a meccset a budapesti csapat, de Tallo tizenegyesét védte az első NB I-es meccsén játszó Tordai Árpád a 93. percben.

Az Újpest az újabb döntetlennel maradt az utolsó helyen, a Mezőkövesd két győzelem után ikszelt Supka Attila irányításával a bajnokságban – amellett, hogy kiesett az NB II-es Szeged ellen a hét közben a Magyar Kupából.

OTP Bank Liga, 11. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC-Újpest FC 2-2 (1-1)

 

Mezőkövesd Zsóry FC: Tordai – Farkas, Kocsis, Szépe, Lakveheliani (Vadnai, 78.) – Karnyicki, Cseke (Chrien, 60.) – Nagy D. (Calcan, 30.), Vojtus (Drazic, 60.), Cseri (Madarász, 78.) – Jurina

Újpest FC: Banai – Kastrati (Simon K., 79.), Diaby, Kutrumpisz, Antonov – Mitrovic, Mack – Beridze (Viana, 65.), Katona (Bjelos, 65.), Csongvai – Kone (Tallo, 65.)

 

gólszerzők: Jurina (18.), Kutrumpisz (61., öngól), illetve Kocsis (26., öngól), Bjelos (81.)

sárga lap: Kocsis (37.), Lakveheliani (41.), illetve Kutrumpisz (53.), Mack (89.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik