Magyar foci

A szezon legbutább sárga lapját sikerült összehoznia a Fehérvárnak

M4 Sport
M4 Sport

Fehérvári győzelemmel indult az NB I 11. fordulója, Szabics Imre csapata otthon verte meg 2-1-re a Paksot. A három pont mellett a hazaiak a szezon legbutább sárga lapját is szállították.

Ivan Petrjak, aki gólt szerzett, majd a győztes találatnál a gólpasszt adott, ápolásra szorult, amíg a VAR-szobában visszanézték Kenan Kodro gólját. Az ukrán szélső aztán nem is tért vissza a pályára.

A helyére Hangya Szilveszter állt be a 86. percben, aki kapásból sárgával kezdett.

Amikor folytatódott ugyanis a gól után a játék, akkor egy paksi bedobásnál Szabics jelezte, hogy cserélne, Hangya addigra már el is készült, az edző pedig beküldte őt a pályára. Csakhogy Farkas Ádám játékvezető még nem adott erre engedélyt, az oldalvonal mellett sem mutatták még fel a cserét jelző táblát. Hangyát így kiküldték, kapott egy sárgát, és aztán csak utána állhatott be. Még a fehérvári klubhonlap is megjegyezte az élő tudósításában, hogy ilyet is ritkán látni. (Ezen a videón, 2:04:53-tól lehet visszanézni.)

Kapcsolódó

A meccs egyébként még Bognár György nyilatkozatáról is emlékezetes marad, a paksiak edzője inkább nem is mondott semmit, mert hogy az sokba kerül – utalt arra, amikor egy kirohanása után 350 ezer forintra büntette az MLSZ.

Olvasói sztorik