M4 Sport
Magyar foci sport

A szezon legbutább sárga lapját sikerült összehoznia a Fehérvárnak

Fehérvári győzelemmel indult az NB I 11. fordulója, Szabics Imre csapata otthon verte meg 2-1-re a Paksot. A három pont mellett a hazaiak a szezon legbutább sárga lapját is szállították.

Ivan Petrjak, aki gólt szerzett, majd a győztes találatnál a gólpasszt adott, ápolásra szorult, amíg a VAR-szobában visszanézték Kenan Kodro gólját. Az ukrán szélső aztán nem is tért vissza a pályára.

A helyére Hangya Szilveszter állt be a 86. percben, aki kapásból sárgával kezdett.

Amikor folytatódott ugyanis a gól után a játék, akkor egy paksi bedobásnál Szabics jelezte, hogy cserélne, Hangya addigra már el is készült, az edző pedig beküldte őt a pályára. Csakhogy Farkas Ádám játékvezető még nem adott erre engedélyt, az oldalvonal mellett sem mutatták még fel a cserét jelző táblát. Hangyát így kiküldték, kapott egy sárgát, és aztán csak utána állhatott be. Még a fehérvári klubhonlap is megjegyezte az élő tudósításában, hogy ilyet is ritkán látni. (Ezen a videón, 2:04:53-tól lehet visszanézni.)

Kapcsolódó

A meccs egyébként még Bognár György nyilatkozatáról is emlékezetes marad, a paksiak edzője inkább nem is mondott semmit, mert hogy az sokba kerül – utalt arra, amikor egy kirohanása után 350 ezer forintra büntette az MLSZ.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!