M4 Sport
Magyar foci sport

Bognár György: Inkább nem mondok semmit, mert az túl sokba kerül, hajrá, Paks!

A MOL Fehérvár egy izgalmas mérkőzésen 2-1-re legyőzte a Paks csapatát pénteken, az NB I 11. fordulójának nyitómeccsén.

A találkozó után a két csapat vezetőedzőjét szokás szerint megkérdezt az M4 Sport riportere a találkozóról. A mérkőzésen több gólt sem adott meg a játékvezető, így várható volt, hogy a szakvezetők kritikusan nyilatkozhatnak. Bognár György azonban ezúttal inkább nem mondott semmit.

Nem érdemeltünk ezen a meccsen vereséget. Azt gondolom, hogy… áh, de inkább nem mondok semmit, mert az túl sokba kerül. Hajrá, Paks

mondta Bognár a kamerába.

A paksi szakvezető a Ferencváros elleni mérkőzés után nyilatkozott az M4-nek, amelyben kritizálta VAR-t és többek között azt mondta, mindig a Fradi javára tévednek. Ezért 350 ezer forintos pénzbüntetést kapott az MLSZ-től.

Kapcsolódó
Döntött a fegyelmi bizottság a Fradi-meccs után kifakadó Bognár Györgyről
Kemény kritikával illette a mérkőzés játékvezetőjét, de a VAR-rendszert is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!