Magyar foci

Bognár György kifakadt: Mindig a Fradi javára tévednek ellenünk

M4 Sport
M4 Sport
Szerinte sok itthon a manipulált tévedés, a VAR pedig hülyét csinált a Ferencváros elleni mérkőzés játékvezetőjéből.

Megszokhattuk már, hogy a paksiak vezetőedzője, Bognár György elmondja, ha elégedetlen volt a játékvezetéssel, volt is már ebből eltiltása. A Ferencváros elleni hazai 3-1-es vereséget követően is őszintén és indulatosan nyilatkozott az M4-nek, ugyanis Bognár Tamás több ítéletével sem értett egyet.

Mindig a Fradi javára tévednek ellenünk. VAR ide, VAR oda, sajnos azt kell mondjam, hogy ezek sokszor manipulált tévedések, a vonalhúzások is, volt már rá példa ebben a szezonban.

Szélpál kiállításával belenyúltak a meccsbe, még azt is kétlem, hogy szabálytalankodott, de hogy nem sárga lap, abban biztos vagyok, mert semmi szándékosság nem volt benne. Ha a 22-23. percben Civicnek és Besicnek mondta a játékvezető, hogy ez volt az utolsó, akkor miért nem azokat állította ki két sárga lappal? VAR ide, VAR oda, ez most nem volt korrekt” – mondta a sportcsatornának Bognár György, aki a találkozó lefújása után egyből elviharzott a kispad mellől.

Kapcsolódó
Meg nem adott gólok, kiállítás – edzője nélkül, szórakoztató meccsen verte a Fradi a Paksot
A címvédő még úgy is vezeti az NB I-et, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a riválisoknál.

Arról is beszélt, hogy szerinte a Ferencváros itthon olyan előnyt kap, amit más csapatok nem, majd nézte a Young Boys elleni meccset, a Fradi-játékosok „estek-keltek, semmit nem fújtak le”, és úgy látja, az a tanulság, hogy az NB I-ben ezt viszont megtehetik.

A Nemzeti Sport videója alapján a sajtótájékoztatón is ráerősített erre, nagyjából hasonlóan nyilatkozott. Felhozták neki az első félidei esetet, amikor Tokmac elesett, sárga lapot kapott, de aztán videóztak, visszavonták az ítéletet, a Fradi tizenegyest rúghatott, Szélpál Norbert pedig megkapta első sárgáját.

A VAR hülyét csinált a bíróból

– felelte erre, de nem felejtette el megdicsérni a saját csapatát sem.

A mérkőzés összefoglalóját az M4 oldalán lehet megnézni.

Olvasói sztorik