Magyar foci

Döntött a fegyelmi bizottság a Fradi-meccs után kifakadó Bognár Györgyről

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Nem fogta vissza magát Bognár György, a Paksi FC labdarúgócsapatának edzője az október 3-i, Ferencváros elleni 3-1-es vereséget követően. Az 50-szeres válogatott középpályás indulatosan nyilatkozott az M4-nek, többek között azt mondta, mindig a Fradi javára tévednek ellenük és bírálta a VAR ténykedését is.

Kapcsolódó
Vannak, akiket már kétéves kizárással büntetett az MLSZ a magyar-angol miatt
A pénzbüntetést polgári peres eljárásban a rendbontókra hárítja majd a szövetség.

Bognár első szuszra arról beszélt, hogy szerinte a Ferencváros itthon olyan előnyt kap, amit más csapatok nem, majd a sajtótájékoztatón hozzátette, hogy

a VAR hülyét csinált a bíróból.

A kritikát követően a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága október 5-én jelezte, hogy vizsgálatot rendelt el a nyilatkozattal kapcsolatban, mire Bognár egy, a Nemzeti Sportban megjelentetett levélben reagálva azt közölte, nem hagyja, hogy az MLSZ cenzúrázza a mondanivalóját.

Az biztos, hogy a fegyelmi bizottságnak volt ideje alaposan megrágni a dolgot, mivel a válogatott szünett miatt 11 napja volt ítéletet hirdetni. Az eredményt várva csütörtökön többször is kerestük a szövetség oldalán a döntésről szóló közleményt, de végül csak péntek hajnalban találtuk meg – csütörtök 14:16 órai időponttal megjelölve.

A fegyelmi bizottság 350 ezer forint pénzbírságra ítélte a szakembert.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik