Magyar foci

Tömegverekedés volt Debrecenben a DVSC-Fehérvár bajnoki előtt

A debreceninap.hu arról számolt be, hogy nagyjából 120 futballhuligán agyba főbe verte egymást a szombati DVSC-Fehérvár NB I-es bajnoki előtt.  A lap úgy tudja, hogy 18 óra 45 perc magasságában érkezett egy bejelentés a rendőrségre, miszerint a Kartács utca és a Doberdó utca kereszteződésénél többen egymásnak estek. Az egyenruhások a helyszínre siettek, ahol több, mint száz fő ütötte egymás egy ABC előtt.  Az egyik ultracsoport videót is készítette minderről, ami arról árulkodik, meglehet szervezett bunyó zajlott, ahol petárdásk, görögtűz is előkerült, autók sérültek meg.

A rendőrség közleménye szerint a verekedés után 15 szurkolót állítottak elő. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást. Mivel további elkövetők azonosítása és felkutatása jelenleg is zajlik, alighanem ők sem ússzák meg a büntetést.

Az ökölvívó meccs utáni hivatalos labdarúgó mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult, holott a DVSC Dzsudzsák Balázs kiállítása után tíz emberrel is megszerezte a vezetést.

Kapcsolódó
Dzsudzsák begőzölt, de piros lapja sem volt elég a fehérvári sikerhez
Az utolsó percekben két büntetőből alakult ki a végeredmény.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik