Magyar foci

Horváth Ferenc: A VAR egyetlen egy helyen van jó helyen, a seben

„Hitchcocki rendezés volt az eleje, horrorfilmbe illő volt, amilyen módon és ahogy kaptuk a gólt. Errenem lehet felkészülni. De szerencsére rúgtunk egy gólt így folytatódhatott a játék onnan, ahonnan elkezdődött. Kiegyenlített mérkőzést játszottunk egy jó csapat ellen, minden egyes négyzetméterért meg kellett szenvedni. A csapatot dicséri, hogy az utolsó pillanatig ment a győzelemért” – nyilatkozta Horváth Ferenc, a Honvéd edzője a Kisvárda elleni 2-1-es győzelem után.

Kapcsolódó
Gyönyörű szabadrúgással nyert meccset, majd Cristiano Ronaldót utánozta a Honvéd játékosa
Amilyen pocsék mérkőzés volt, annyira látványos lett a befejezés.

A Nemzeti Sport beszámolója szerint azt is elmondta, hogy bár a találat pillanatában elkezdett ünnepelni, az nem volt felhőtlen, mert tudta, még visszanézik a VAR-on.

Nem akarom megint a VAR-t szidni, de a sava-borsát vette el a futballnak azzal, hogy a gólt még visszanézik. Az ember nem tud normálisan örülni a találatnak. A VAR egyetlen egy helyen van jó helyen, a seben

– tette hozzá.

Az, hogy Zinédine Machach végezte el a szabadrúgást, ő magát is meglepte, ugyanis elmondása szerint a francia középpályás még edzésen sem vállalkozott pontrúgásra.

„Az előző idényben mi nagyon nehéz helyzetben voltunk, amikor a Kisvárdával játszottunk, s egy 93. percben, pontrúgásból lőtt góllal kaptunk ki. A sors most valamit visszafizetett abból”

Olvasói sztorik