Magyar foci sport

Olyan öngólt rúgott a Honvéd hátvédje, hogy szándékosan sem tudná újra megcsinálni

Pocsékul kezdte a Budapest Honvéd a péntek esti Kisvárda elleni OTP Bank Liga-mérkőzést.

A második percben egy találomra felívelt labdát akart kirúgni Tamás Krisztián, de a sípcsontjáról úgy pattant meg a labda, hogy éppen Szappanos Péter kapus feje fölött áthullva a kapuban kötött ki. Erre mondják, hogy ha akarná sem tudná újra megcsinálni. A találat ezen a linken megtekinthető.

A kispestiek becsületére szóljon, hogy a 7. percben már egyenlítettek Lukas Klemenz szép kapáslövésével, így félidőben 1-1 az állás.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!