Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Magyar foci sport

Aczél Zoltán újra az NB I-ben lehet vezetőedző

Újra az NB I-ben kaphat kispadot Aczél Zoltán, írja a Nemzeti Sport és a csakfoci.hu. Az NSO-nak az edző jelenlegi klubja, a Kozármisleny is megerősítette, hogy az élvonalban szereplő Zalaegerszeg illetékesei megkeresték Aczélt.

A ZTE az eddigi hét fordulóban egyszer nyert két döntetlen és négy vereség mellett, öt megszerzett pontjával a tizedik helyen áll.

Legutóbb 5-2-re kapott ki a csapat a Pakstól, az egerszegi vezetők pedig azóta edzőváltásban gondolkodnak és Aczél az egyik legfőbb jelölt Waltner Róbert helyére – a héten azonban még utóbbi készíti fel a csapatot. Állítólag már két egyeztetés is volt, egyezség azonban még nincs, ugyanis ki kellene őt vásárolni a Kozármislenytől, de az NB III-as klubbal kötött szerződésében nem szerepel kivásárlási ár.

Kapcsolódó
Aczél Zoltán: A futball az életem ötven éve, de stigma van a homlokomon
Tíz éve még a válogatott pályaedzőjeként, a legsikeresebb feltörekvő szakvezetőként tartották számon, innen zuhant a mélybe. Riport az NB III-as Dabas-Gyón FC sporttelepéről, ahol Aczél Zoltán próbál magára találni a bundaügy után.

Az 54 éves Aczélnak már van NB I-es tapasztalata, dolgozott a REAC-nál, Siófokon, a DVTK-nál és a Haladásnál is, valamint volt a válogatott másodedzője is. 2011-ben fogadási csalási ügyben őrizetbe vette a rendőrség, az MLSZ egy időre el is tiltotta. 2017-ben a Fővárosi Ítélőtábla bűnösnek találta, felfüggesztett börtönbüntetést és pénzbírságot kapott.

A Kozármisleny előtt a Dabas-Gyón csapatát edzette.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!