Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images
Magyar foci sport

Szalai Ádám az Andorra elleni vb-selejtezőről: Ez szörnyű volt

A magyar válogatott szerda este 2-1-re legyőzte Andorrát a világbajnoki selejtezők 6. fordulójában.

Kapcsolódó
Két gyors gól után a győzelemért is izgulni kellett Andorra ellen
A magyar válogatott belealudt a meccsbe, de szerencsére nem fizetett rá.

Nem játszott jól a magyar csapat, erős kezdés után közepes első félidőt követően borzalmasra sikerült a második játékrész. Az utolsó tíz percben benne volt a meccsben, hogy még ki is egyenlít ellenfelünk. Nem csoda, hogy Szalai Ádám kemény kritikával illette a csapatot.

„Szörnyű volt, óriási köszönet azoknak, akik kilátogattak és ezt végignézték! A labdával való játékunk borzalmas. Teljesen mást tervezztünk egy ilyen Eb után. Az angol és az albán meccs után úgy voltunk vele, hogy csak három ponttal maradunk életbe, hogy egyáltalán vébéről beszélhessünk. Az egyetlen pozitívum, hogy ezt megszereztük”

– mondta az M4 Sportnak Szalai Ádám.

A magyar csatár egy pozitív eredményű koronavírusteszt miatt hagyta ki az Albánia elleni 1-0-ra elveszített mérkőzést, most azonban pályára léphetett. Erről annyit mondott, hogy nehezen viselte, hogy öt napig úgy volt bezárva otthonába, hogy semmi baja nem volt.

olyan volt, mint ez a mérkőzés, otthon ültem öt napon keresztül úgy, hogy semmi bajom sem volt. Aztán edzés nélkül egyből egy ilyen mérkőzésbe beleugrani nem egyszerű, de ezt a meccset akkor is sokkal jobban kellett volna lehozni.

A magyar válogatott legközelebb Albánia ellen játszik majd október kilencedikén, az a mérkőzés hasonlóan fontos lesz. A csoportunkat Anglia vezeti 16 ponttal, mögötte Albánia 12, Lengyelország 11, Magyarország pedig tízpontos.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!