Koszticsák Szilárd/MTI
Magyar foci sport

Bejelentette Ihor Haratint az új csapata

Ahogyan arról beszámoltunk, elhagyta a Ferencvárost Ihor Haratin és a Legia Warszawa játékosa lett.

Az ukrán középpályás külön engedélyt kapott, hogy a válogatott edzőtáborából Varsóba utazzon az átigazolásához szükséges orvosi vizsgálatok elvégzéséhez. A Fradi és a válogatott kapitánya egymásnak ellentmondó dolgokat mondott Haratin eligazolásának okairól, az viszont biztos, hogy 2024-ig írt alá a varsói csapatnál, amely a Nemzeti Sport szerint nagyjából egymillió eurót fizetett érte.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!