Magyar foci

Elveszítheti rutinos középpályását a Fradi

KISBENEDEK Attila / AFP
KISBENEDEK Attila / AFP

Nem csupán Tokmac Nguen esetleges távozásáról ír a nemzetközi sajtó, a lengyel Sportowe Fakty szerint Ihor Haratin is távozhat a Ferencváros labdarúgócsapatától.

Kapcsolódó
Dániában folytathatja a Fradi csatára
Tokmac iránt a dán listavezető érdeklődik.

A lengyel lap úgy tudja, hogy az ukrán középpályás iránt nagyon intenzíven érdeklődik a Legia Warszawa, amelynek égető szüksége van az erősítésre Bartosz Kapustka sérülése miatt.

A lap magyar és ukrán forrásokra támaszkodva azt írta, a 26 éves játékos az átigazolási időszak utolsó napján aláírhat a varsói klubhoz.

Haratin 2019 januárjában igazolt a Ferencvárosba, első fél évében 14 mérkőzésen 2 gólt szerzett, majd a 2019-20-as szezonban 30 meccsen egyszer, a tavalyi idényben 25 mérkőzésen négyszer volt eredményes az NB I-ben. Háromszor nyert bajnokságot a Fradival, szerepelt a Bajnokok Ligája (Ahol a Barcelona hálójába is betalált) és az Európa Liga főtábláján is.

A lengyel lap szerint a közelmúltban a skót Rangers és a török Trabzonzspor is érdeklődött iránta, de ha beigazolódik a hír, akkor ez lesz a közelmúlt egyik legnagyobb igazolása a lengyel bajnoknál.

Olvasói sztorik