KISBENEDEK ATTILA / AFP
Magyar foci sport

Dániában folytathatja a Fradi csatára

A norvég Verdens Gang napilap információja szerint a dán FC Köbenhavn csapatában folytathatja pályafutását Tokmac Nguen, a Ferencváros norvég csatára.

Kapcsolódó
Megváltozott a Ferencváros egyik Európa Liga-meccsének időpontja
Egy ENSZ-konferencia miatt kellett változtatni.

A dán bajnokságban egyetlen veretlen csapata az átigazolási szezonban eladta Mohamed Daramyt az Ajaxnak, így szüksége lenne csatárra.

A Vg.no szerint a két klub még nem egyezett meg egymással. A jelenleg sérüléssel bajlódó játékos szerződése jövő nyáron jár le, most még kaphat érte pénzt a magyar bajnok.

A portál szerint Tokmac iránt korábban közel-keleti klubok érdeklődtek, de az FCK-ba igazolva sokkal közelebb lehet hazájához, Norvégiához.

A lap megkereste a játékost és ügynökét, Luca Paganit, de nem kapott választ.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!