farulconstanta.com
Magyar foci sport

Negyedjére igazolt kapust a Mezőkövesd

Az NB I-ben szereplő Mezőkövesd-Zsóry szerződtette Tordai Árpádot, közölte a román élvonalbeli Farul Constanta hivatalos oldala.

A magyar és román állampolgársággal rendelkező kapus januárban került kölcsönbe a MOL Fehérvár FC-hez, majd a szezon végén visszatért a Farul Constantába. A bejelentés szerint azonban a Mezőkövesdnél folytatja a 24 éves futballista, aki érdekes módon

a klub negyedik igazolás kapus posztra az idei nyáron.

Korábban Antal Botond, Bősz Levente és Riccardo Piscitelli igazolt a Mezőkövesdbe a posztján.

Frissítünk!

Kedd este Baki Ákos szerződtetését is bejelentette a Mezőkövesd, a 27 éves hátvéd az MTK-tól igazolt át.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!