Kovács Tamás / MTI
Magyar foci sport

Új tulajdonosa lehet az újpesti futballcsapatnak

A Blikk információja szerint kínai kézbe kerülhet az Újpest labdarúgócsapata.

A lap úgy tudja, a belga tulajdonos, Roderick Duchatelet hónapok óta tárgyalásban áll egy kínai vállalkozással, és hamarosan megszülethet a két fél közötti megállapodás.

A vételár nagyságrendileg 20 millió euró lehet, és a tulajdonosváltással a keret is változna, egy korábbi válogatott középpályás azonnal érkezne.

A sportigazgatói posztra Rajczi Pétert szemelték ki az illetékesek, a korábbi gólkirály ezt óriási megtiszteltetésnek venné.

Pletykaszinten hallottam már, hogy felvetődött a nevem mint lehetséges sportigazgató. Hivatalosan ugyanakkor még semmilyen megkeresést sem kaptam.

Természetesen örömmel vágnék bele a munkába. Szeretnék sportvezetőként tevékenykedni, elvégeztem az ehhez szükséges képzéseket, nemrég szereztem meg a második diplomámat” – nyilatkozta Rajczi.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!