Magyar foci

Busai: Volt néhány balhém, és ebből jó pár a kelleténél kicsit jobban fel lett fújva

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI

Játszott az MTK-ban, a Fradiban, Szolnokon, Diósgyőrben, Nyíregyházán, légióskodott Svájcban, Indiában és Svédországban, most pedig az NB III-as BKV Előrében szerepel Busai Attila.

A 32 éves Busai remekül kezdte a szezont a BKV-nál, az első négy fordulóban ugyanis hatszor volt eredményes, a Diósgyőr második csapata és a Hidasnémeti ellen duplázott, de beköszönt a Salgótarjánnak és a Törökszentmiklósnak is.

A teljesítményének értékét növeli, hogy porckorongsérve miatt fájdalomcsillapítókkal játszik, de az némi könnyebbség számára, hogy a BKV edzője, ifjabb Albert Flórián csatárként számol vele, így nem kell annyit brusztolnia a középpályán.

A szezon előtt a tisztes bennmaradást tűztük ki célul, ehhez képest az élen állunk, ugyanakkor nem gondolom, hogy bárki feljutást várna tőlünk. A vezetőség sem emlékszik, utoljára mikor sikerült ilyen jól rajtolni, nemhogy négy meccset zsinórban megnyerni a bajnokságban

– nyilatkozta Busai a Csakfocinak csapata jó szezonkezdetéről.

A focista egy évvel ezelőtt azzal került be a hírekbe, hogy elszenvedője volt egy budapesti szórakozóhelyen kitört verekedésnek, aminek az lett a vége, hogy három helyen eltört az arccsontja.

Kapcsolódó
Összeverték a korábbi Fradi-játékost, három helyen eltört az arccsontja
Egy szórakozóhelyen kitört verekedésnek ő lett a szenvedő alanya.

„Aki ismer, az tudja, volt néhány balhém, és ebből jó pár a kelleténél kicsit jobban fel lett fújva. Minden szinten rendben van az életem, és ezáltal jó teljesítményt tudok nyújtani a pályán, aminek csak örülni tudok” – jelezte Busai, hogy most már teljes erővel a futballra koncentrál.

A kiemelt képen Busai (balra) a Diósgyőr mezében látható egy Honvéd elleni 2017-es bajnokin.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik