Illyés Tibor / MTI
Magyar foci sport

Busai: Volt néhány balhém, és ebből jó pár a kelleténél kicsit jobban fel lett fújva

Játszott az MTK-ban, a Fradiban, Szolnokon, Diósgyőrben, Nyíregyházán, légióskodott Svájcban, Indiában és Svédországban, most pedig az NB III-as BKV Előrében szerepel Busai Attila.

A 32 éves Busai remekül kezdte a szezont a BKV-nál, az első négy fordulóban ugyanis hatszor volt eredményes, a Diósgyőr második csapata és a Hidasnémeti ellen duplázott, de beköszönt a Salgótarjánnak és a Törökszentmiklósnak is.

A teljesítményének értékét növeli, hogy porckorongsérve miatt fájdalomcsillapítókkal játszik, de az némi könnyebbség számára, hogy a BKV edzője, ifjabb Albert Flórián csatárként számol vele, így nem kell annyit brusztolnia a középpályán.

A szezon előtt a tisztes bennmaradást tűztük ki célul, ehhez képest az élen állunk, ugyanakkor nem gondolom, hogy bárki feljutást várna tőlünk. A vezetőség sem emlékszik, utoljára mikor sikerült ilyen jól rajtolni, nemhogy négy meccset zsinórban megnyerni a bajnokságban

– nyilatkozta Busai a Csakfocinak csapata jó szezonkezdetéről.

A focista egy évvel ezelőtt azzal került be a hírekbe, hogy elszenvedője volt egy budapesti szórakozóhelyen kitört verekedésnek, aminek az lett a vége, hogy három helyen eltört az arccsontja.

Kapcsolódó
Összeverték a korábbi Fradi-játékost, három helyen eltört az arccsontja
Egy szórakozóhelyen kitört verekedésnek ő lett a szenvedő alanya.

„Aki ismer, az tudja, volt néhány balhém, és ebből jó pár a kelleténél kicsit jobban fel lett fújva. Minden szinten rendben van az életem, és ezáltal jó teljesítményt tudok nyújtani a pályán, aminek csak örülni tudok” – jelezte Busai, hogy most már teljes erővel a futballra koncentrál.

A kiemelt képen Busai (balra) a Diósgyőr mezében látható egy Honvéd elleni 2017-es bajnokin.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!