Magyar foci

„Még a legegyszerűbb mozdulatokat sem tudtam rendesen elvégezni” – kórházba került a magyar bajnok focista

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Ismét kórházba került Busai Attila, az NB III-ban szereplő BKV Előre labdarúgója. A 32 éves középpályás a csakfoci.hu-nak mondta el, hogy porckorongsérvvel kezelték, egyelőre az orvosok sem tudják, mitől alakulhatott ki nála, ő arra gondol, hogy a kiegészítő sportoktól. Három éve már volt hasonló problémája, akkor rendbe jött, de most ismét előjöttek a fájdalmai.

„Leginkább a reggeli ébredés során jelentkeztek a gondok:

még a legegyszerűbb apró mozdulatokat sem tudtam rendesen elvégezni. Korlátozott volt a mozgásom.

Nem szerettem volna, hogy megműtsenek, ezért egyhetes gyógykezelésen vettem részt. Infúziók és injekciók sokaságát kaptam, emellett gyógytornákra és masszázsra jártam. Érzem, valamennyit segített, de beletelik pár napba, mire minden egyszerre hatni fog” – mondta a csakfoci.hu-nak Busai, akinek az orvosok azt mondták, az ilyen kezelések 95 százalékban segíteni szoktak, így akár még öt évig is futballozhat. Fontos lesz, hogy a csapatedzések mellett gyógytornázzon is.

Kapcsolódó

A korábban a többi közt az MTK-ban, a Ferencvárosban és a DVTK-ban is játszó Busai Attila a Fradival bajnok és háromszoros kupagyőztes volt. Tavaly nyáron a svéd harmadosztályú Nyköpingbe igazolt, ám végül gyorsan távozott is, legutóbb pedig azzal került a hírekbe, hogy hazatérése után balhéba keveredett egy budapesti szórakozóhelyen, aminek következtében az arccsontja három, az orra pedig két helyen tört el – műteni is kellett.

Kapcsolódó
Busai: Szó nélkül leütöttek, azonnal eszméletemet vesztettem
Úgy véli, hogy a támadói megrendelésre érkezhettek.
Olvasói sztorik