Magyar foci sport

Beszélni sem tud a szórakozóhelyen összevert focista

Nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett a korábban többek között az FTC-ben és a Diósgyőrben is játszó Busai Attila, aki egy szórakozóhelyen keveredett verekedésbe.

Összeverték a korábbi Fradi-játékost, három helyen eltört az arccsontja
Egy szórakozóhelyen kitört verekedésnek ő lett a szenvedő alanya.

Busainak három helyen tört el az arccsontja, már túl van a műtéten, és hétfőn dől el, hogy meddig kell kórházban maradnia.

Nem tudok beszélni, sín van a számban

írta a Borsnak Busai, aki a verekedés előtt azzal került be a hírekbe, hogy meghiúsult átigazolása egy svéd harmadosztályú csapathoz, miután kiderült, hogy az új szponzor, amely révén a játékos a klubhoz került, kétes ügyleteket folytat.

A kiemelt képen Busai zöld mezben látható az FTC játékosaként a Zeljeznicar elleni EL-selejtezőn 2015-ben. Fotó: MTI / Kovács Tamás

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!