vasasfc.hu
Magyar foci sport

Az NB II-be tért haza a magyar válogatott focista

Augusztus 20-án jelentette be a másodosztályban szereplő Vasas, hogy Vida Máté visszatér a csapathoz. A hatszoros válogatott középpályás szabadon igazolhatóként írt alá Angyalföldön.

A 25 éves Vida 11 évesen került a Vasas akadémiájára, eljutott a felnőttcsapatig, majd 2018-ban leigazolta őt a Dunaszerdahely. A DAC-ban 74 mérkőzésen lépett pályára, 2020 nyarán azonban elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, azóta nem játszott a csapatban, elhúzódó rehabilitációja jelenleg is tart.

„Mindenképpen szerettem volna hazatérni.

Az elmúlt egy évben minden létező rossz, ami megtörténhetett velem, az meg is történt.

Teltek a hetek és a hónapok, közben a Vasassal folyamatosan tárgyalásban álltunk. Arra a döntésre jutottam, hogy a legjobb számomra, ha abban a klubban folytatom a pályafutásomat, ahol nagyon szívesen vár mindenki és ahová én is nagyon szívesen csatlakoznék. Szeretném újraépíteni a pályafutásomat, s mindezt úgy, hogy a klubot közösen juttatjuk vissza az első osztályba” – idézi a Vasas honlapja Vidát.

A Vasas, amely az első négy fordulóban háromszor nyert és egyszer kikapott, jelenleg vezeti az NB II-t.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!