Illyés Tibor/MTI
Magyar foci sport

Bekeményített az MLSZ: több mint egymilliós bírság a Diósgyőrnek, vizsgálat a Fradi, az Újpest és a Honvéd ellen

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLS) fegyelmi bizottságának csütörtöki ülésén több fontos döntést is hozott.

Az NB II-ben szereplő Diósgyőr siófki vendégjátékának kapcsán a DVTK szurkolóinak obszcén bekiabálásai miatt és a pirotechnikai eszközök használatáért 1.300.000 Ft pénzbüntetést szabott ki.

Ezen kívül az élvonalban három csapattal szemben indult fegyelmi eljárás, mindhárom esetben a szurkolók nem megfelelő magatartása miatt: az OTP Bank Liga 3. fordulójában lejátszott Újpest – Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a FEB mindkét, az FTC – Mezőkövesd mérkőzéssel kapcsolatban az FTC sportszervezettel szemben fegyelmi eljárást indított szurkolói rendzavarások miatt.

Kapcsolódó
Győri drukkerek balhéztak az NB II-es bajnokijuk után
Egy szurkolót megütöttek, az ellenfél játékosának nagybátyját egy benzinkúton próbálták elkapni.

A szurkolói cselekményeket a fegyelmi bizottság a későbbiekben tárgyalja.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!