honvedfc.hu
Magyar foci sport

Magyar focistát szerződtet a Fiorentina

A Budapest Honvéd 17 éves támadóját, Dénes Adriánt nézte ki magának az olasz élvonalbeli Fiorentina, szúrta ki a Nemzeti Sport.

Olaszország valamennyi napilapja szerint az NB III-as együttest erősítő futballista ajánlatot kapott a csapattól, a Magyar Labdarúgó Szövetség adatbankjában pedig már tényként szerepel, hogy a pénteki napon eligazolt a tehetséges támadó. A tervek szerint Dénes az U19-es csapatban szerepelni, így Alberto Aquilani lesz az edzője.

Dénes az NB III Közép-csoportjában a 2020–2021-es idényben négyszer lépett pályára, az utánpótláscsapatokban 27 mérkőzésen nyolc gólig jutott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!