Magyar foci

Horváth Ferenc: Ami a kapu előtt ment, az nem volt férfihoz méltó

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Bár megszerezte szezonbéli első pontját, nem sikerült elmozdulnia az utolsó helyről a Budapest Honvédnak, amely 1-1-es döntetlent játszott Újpesten. A meccs nagy részében sok hibával játszottak a kispestiek, egy tizenegyes hozta meg aztán az áttörést, de a hajrában nem sikerült eldönteni a meccset.

Horváth Ferenc a mérkőzés után azt mondta, fogadni mert volna rá, hogy valamelyik edzésen lesz verekedés a játékosai közt, az első két fordulóban elszenvedett két vereség miatt ugyanis óriási volt a feszültség. Végül nem lett igaza, a meccsen, elsősorban annak végén látott egészséges agressziót, akkor volt szerinte igazán éhes a Honvéd. A helyzetkihasználással ugyanakkor nem volt elégedett.

Ha szépen akarom megfogalmazni, akkor azt kell mondanom, az a kis kék gyógyszer hiányzik nekünk elöl: ami a kapu előtt ment, az nem volt férfihoz méltó!

Az utolsó húsz percben pedig megmutattuk, hogy bennünk van a lendület, az erő. Sajnálom, hogy nem sikerült nyernünk, de mentálisan erőt adhat az, hogy ki tudtunk egyenlíteni egy nagyon jó Újpest ellen” – idézi a Nemzeti Sport a kispestiek vezetőedzőjét.

Olvasói sztorik