Magyar foci sport

Szalai Ádám 8,5 millió forinttal segít egy agydaganattal küzdő kisfiút

Szívszorító videóval jelentkezett Szalai Ádám, a Mainz labdarúgócsapatának magyar válogatott csatára. A futballista az Instagram-oldalán egy négyéves, agydaganattal küzdő kisfiúról írt, akinek gyógykezeléséhez hatalmas összeggel járult hozzá.

„Néhány héttel ezelőtt jutott el hozzánk a 4 éves Marci szívszorító története. A kisfiút 14 hónapos korában agydaganattal diagnosztizálták, majd egy műtétet, sugárkezelést és kemoterápiát követően, 2020 januárjától egy kölni klinikán folytatódott a kezelése.

A speciális eljárás költségeinek fedezéséhez szükséges összeget egy páratlan összefogásnak köszönhetően sikerült összegyűjteni a családnak, az egyéves terápia pedig végre eredményt hozott:

a tumor mérete csökkenésnek indult, Marci életminősége sokat javult.

Nemrég azonban kiderült, hogy a gyógykezelést folytatni kell, a fenntartó terápia költségei pedig újabb 17 millió forintra rúgnak. Az összeg felét már sikerült összegyűjtenie a családnak, Marci szülei a segítségünket kérték a fennmaradó 8,5 millió forint előteremtéséhez” – írta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

AdamSzalai (@adaam_s_) által megosztott bejegyzés

A sportoló egy rendhagyó, de annál bensőségesebb videohívás keretében mondhatta el a jó hírt:

a Játékidő Alapítvány, illetve az OLS Kft. (Omega Laser Steeltec) összefogásával rendelkezésre áll a kezelés folytatáshoz szükséges összeg.

„Kívánjuk, hogy mielőbb gyógyulj meg Marci, és nagyon reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk!” – üzente Szalai Ádám.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!