Magyar foci

Szalai Ádám és a magyar válogatott harmincmillió forinttal segíti a járvány elleni harcot

Összefogott a magyar futball.

Beszámoltunk már róla, hogy több magyar labdarúgó is jelentős felajánlást tett a koronavírus-járvány elleni küzdelemben. Tudja az egész ország, e nehéz időszakban nem lehetünk elég hálásak az egészségügyben dolgozóknak. Túlzás nélkül kijelenthető: a frontvonalon harcolnak az orvosok, nővérek, akik fáradtságot nem ismerve tevékenykednek azért, hogy Magyarországon minél kisebb kárt okozzon a járvány.

Szalai Ádám, a német Bundesligában szereplő Mainz támadója pénteken számolt be arról, hogy a magyar válogatottbeli csapattársaival, valamint a hazai futballszövetséggel együtt harmincmillió forintos adományt nyújt.

„Az egészségügyben dolgozók ezrei hetek óta dolgoznak önzetlenül a koronavírus megfékezésén és a betegek ellátásán. Munkájuk és odaadásuk felbecsülhetetlen, ezért a magyar válogatottbeli csapattársaimmal a Magyar Labdarúgó-szövetséggel és a Játékidő Alapítvánnyal közösen úgy döntöttünk, hogy összesen 30 millió forintos adománnyal segítjük a Gyermekétkeztetési Alapítvány, az Országos Mentőszolgálat és a Szent László Kórház munkáját” – olvasható Szalai hivatalos Facebook-oldalán.

Kiemelt kép: mlsz.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik