Magyar foci

Szabics Imre: Az Ararat játékosain azt éreztem, hogy jobban akarják a továbbjutást

Vasvári Tamás/MTI
Vasvári Tamás/MTI

A Mol Fehérvár FC csütörtökön 2-0-ra kikapott az Ararat Jerevántól, így 3-1-s összesítéssel esett ki a Konferencia Liga-selejtező első fordulójában.

Kapcsolódó

A csalódást keltő játék és eredmény után a magyar csapat edzője, Szabics Imre a klub honlapjának nyilatkozott a mérkőzésről.

„Az történt a mérkőzésen, amit vártunk, de elmondtam a meccs előtt is, hogy a sikerhez százszázalékos teljesítményre lesz szükség, a határainkig kell elmennünk, ez sajnos nem történt meg. Azt terveztük, hogy többet birtokoljuk és nagy tempóban járatjuk a labdát, de lassan játszottunk.

A probléma az volt, hogy nem tudtuk száz százalékig kontrollálni az ellentámadásban jó játékosokat, pedig ezekre a lehetőségekre számítottak végig. Az Ararat játékosain azt éreztem, hogy jobban akarják a továbbjutást és sikerrel jártak

– mondta Szabics Imre.

Az Ararat edzője értelemszerűen elégedetten nyilatkozott, Vardan Bicsakcsjan szerint csapata hősies teljesítményt nyújtott, amivel egy erős csapatot győzött le.

Tudtuk, hogy ha egy másodpercet is adunk az ellenfélnek, biztos gondot okoz nekünk a Fehérvár. Az elsőtől az utolsó percig fegyelmezetten, nagy koncentrációval játszottunk és jókor szereztük a gólokat is

Olvasói sztorik