Vajda János/MTI
Nemzetközi foci sport

Diósgyőrben is lesz nemzetközi kupameccs

A Diósgyőri VTK stadionjában is rendeznek majd egy Konferencia Liga-mérkőzést, írja az MTI.

A fehérorosz bajnok FC Sahtyor Szoligorszk a selejtező második fordulójában a luxemburgi CS Fola Esch csapatát látja vendégül szerdán Diósgyőrben. Mindkét csapat kedden este kiesett a Bajnokok Ligája selejtezőjében, a Fola ráadásul 5-0-ra szenvedett vereséget egy gibraltári csapattól.

A mérkőzést az európai szövetség (UEFA) semleges helyszínekre vonatkozó szabályozása miatt zárt kapuk mögött rendezik, így a magyar rajongók nem tudnak élni a lehetőséggel.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!