Magyar foci

Új csatornára kerültek az EL és a most indult kupasorozat meccsei

Michael Sohn / POOL / AFP
Michael Sohn / POOL / AFP

Az Európa Liga és az idén induló Európa Konferencia Liga mérkőzéseit három szezonon keresztül az RTL Magyarország közvetíti, jelentette be a csatorna.

14 estén keresztül minden játéknap mérkőzései élőben lesznek láthatóak a tévéképernyőn, míg a forduló egyes meccsei csak az RTL Magyarország prémium streaming platformján, az RTL Most+ online felületén lesznek megtekinthetők, olvasható a csatorna közleményében.

Az RTL a meccsek mellett a fordulók összefoglalóit is műsorra tűzi.

A Konferencia Ligában összesen három magyar csapat indul, a kupagyőztes Újpest a második körben csatlakozik be, a MOL Fehérvár FC és a Puskás Akadémia viszont már az első körben is érdekelt.

A Fehérvár az örmény Ararat Jerevánnal, a felcsúti klub a finn Inter Turkuval találkozik, ezeket a találkozókat viszont még nem az RTL, hanem az M4 Sport közvetíti.

Az EL-ben csak akkor lesz magyar csapat, ha az FTC-nek nem sikerül eljutnia a BL-ben a főtáblára. A Fradi a BL-selejtező első körében 3-0-ra nyerte a koszovói Pristina elleni első felvonást, és ha továbbjut, a második körben minden bizonnyal a litván Zalgiris következik.

Kapcsolódó
70 perc küszködés után 7 perc alatt megszórta BL-ellefelét a Fradi
Sokáig akadozott a gépezet az új edző első tétmeccsén, de aztán bedarálta a Pristinát az FTC a BL-selejtezőn.

A kiemelt képen a Villarreal játékosai ünnepelnek az Európa Liga megnyerése után.

Olvasói sztorik