Rebrov: Ami most történik, az egy kicsit csúnya, és ami még fontosabb, furcsa

Itt az ideje, hogy engem is tiszteljenek, mondta az ukrán edző.
Kapcsolódó cikkek

Mi lesz Szerhij Rebrovval?

Kubatov Gábor, az FTC elnöke nemrég azt nyilatkozta, a magyar bajnokságot háromszor megnyerő edző már februárban felmondott.

Kapcsolódó
Szerhij Rebrov már februárban felmondott a Ferencvárosnál
Előre szólt az ukrán edző, hogy nyáron távozik.

Azóta emlegették már Rebrovval kapcsolatban a török Fenerbahcét, valamint az egyesült arab emírségekbeli al-Aint, de beajánlották állítólag korábbi klubjához, az angol Tottenhamhez is.

Kapcsolódó
Premier League-csapatnál merült fel Rebrov neve
Játékosként szerepelt a csapatban.

Az Üllői129 most egy ukrán lapot szemlézett, amelynek Rebrov azt nyilatkozta, sokáig nem akarta kommentálni a híreket, de most már nagyon zavarja a helyzet.

„Néhány részletben nem értettem egyet a Ferencváros átigazolási gyakorlatával és ezt jeleztem Kubatov Gábornak. Azt gondolom, hogy három bajnoki cím, Európa Liga- és Bajnokok Ligája-szereplés után jogom van elmondani a véleményemet az igazolások előtt. Az elnök megnyugtatott, hogy a beleegyezésem nélkül nem igazolunk, de ezután a klub ismét igazolt egyet. Erre a helyzetre reagáltam, és Varga Sándornak elmondtam, hogy így nem dolgozom tovább.

Szó sem volt szerződésbontásról és távozásról. Arra kértem a menedzseremet, hogy ezt tudassa a klubelnökkel, hogy tisztázhassuk a dolgokat. Majd négy hónappal később sem jött még létre a találkozó, pedig az elnök többször is azt nyilatkozta, hogy beszélni akar velem.

– panaszkodott Rebrov.

Aki hiányolta a konstruktív kommunikációt, és hangsúlyozta, számára a kölcsönös tisztelet a felek részéről alapelvárás lenne.

„Ami most történik, az egy kicsit csúnya és ami még fontosabb, furcsa. Hiszen a három együtt ledolgozott év során jó volt a kapcsolat, voltak sikereink és mindig hálás leszek a klubvezetésnek, amiért leszerződtettek, ahogy a szurkolóknak is, akik végig támogattak. De itt az ideje, hogy engem is tiszteljenek. Ha döntést hoztak, értesítsenek”.

Az ukrán edző arra készül, hogy az eredeti tervek szerint június 8-án elkezdje a felkészülést a következő szezonra, és hozzátette, vannak ajánlatai, de mindenkinek elmondta, hogy még érvényes szerződés köti a Fradihoz.