Magyar foci

Zekic búcsúja a DVTK-tól: Gyors visszatérést kívánok, a város megérdemli!

dvtk.eu
dvtk.eu

Magyar edzővel és magyar játékosokkal célozza meg a feljutást az NB II-ből a Diósgyőr. Mindezt azt jelenti, hogy a horvát vezetőedző, Zoran Zekic távozik, de a játékoskeretben is lesz mozgás rendesen, legkevesebb 15-en igazolhatnak el.

Kapcsolódó

Zekic a DVTK honlapján búcsúzott, idézik a szakembert, aki köszönetet mondott a klub alkalmazottainak, és megjegyezte, hogy bár kudarcot vallottak, de keményen dolgoztak a stábjával, maximális tiszteletet mutatva az egyesület és az ország iránt.

Sajnáljuk, hogy nem volt lehetőségünk a híres diósgyőri szurkolótábor előtt játszani. Nagyon hiányoztak a drukkerek, biztosak vagyunk abban, hogy a klub iránti szenvedélyük és szeretetük óriási támogatást nyújtott volna játékosainknak a döntő pillanatokban.

Szeretném megköszönni mindannyiuknak a bizalmat és a kedvességet, amelyet irányunkban mutattak. Mostantól számíthatnak egy őszinte rajongóra Horvátországból. Gyors visszatérést kívánok az élvonalba magam és a stábom nevében, mert a város és a klub megérdemli ezt!

Zoran Zekic irányításával 18 bajnokiból hatot nyert meg a csapat öt döntetlen és hét vereség mellett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik