Bozsik a hárommeccses eltiltása után: Kíváncsi lennék, a bíró mikor vezethet legközelebb

A korábbi szövetségi kapitány a bíróval vitatkozott, és azt mondja, ha elengedi magát, lehet, három évre tiltották volna el.
Kapcsolódó cikkek

Beszámoltunk már róla, hogy elég feszült hangulatban telt az NB III Nyugati csoportjában játszott Komárom-III. Kerület mérkőzés, amelyen sokáig a hazaiak vezettek, majd két embert is kiállított tőlük a bíró, és az óbudaiak végül 2-1-re fordítottak.

A lefújás után a III. Kerület edzői stábjához tartozó Shane Tusup szóváltásba keveredett a hazai nézőkkel, és röpködtek az f betűs angol szavak, illetve a magyar káromkodások.

Kapcsolódó
Shane Tusupnál is elszakadt a cérna a négy piros lapot hozó NB III-as meccs után
A hazai szurkolók nehezen viselték, hogy a III. Kerület kettős emberelőnyben fordított, megtalálták a háromszoros olimpiai bajnok edzőt, aki szintén hevesen reagált.

Nem a háromszoros olimpiai bajnok edző volt az egyetlen, akinél elszakadt a cérna, a Komárom edzőjét, Bozsik Pétert kiállította a bíró a mérkőzésen, miután a korábbi szövetségi kapitány túl hevesen reklamált egy ítélet miatt. Bozsikkal nem volt kegyes a fegyelmi bizottság, mivel három mérkőzésről tiltották el a kiállítása miatt.

„Semmi különös nem történt, nehezményeztem egy játékvezetői döntést, ezért kiállított a játékvezető. Ilyenkor nem túl irodalmi stílusban beszél az ember, de nem volt vészes. Bele sem merek gondolni, ha úgy igazából elengedem magam, akkor lehet, három évet kapok. Kíváncsi lennék arra, hogy a játékvezető mikor vezethet legközelebb.

Nem tudom, mi került be a jegyzőkönyvbe, de már nem is érdekel. Már akkor sem tartottam jogosnak kiállítást, hiszen meggyőződésem szerint rossz ítéletet hozott a játékvezető, mint ahogy több ilyen ítélete is volt a mérkőzésen. Megbántam, hogy nem mondtam még cifrábbakat

– nyilatkozta Bozsik a Csakfocinak, amikor megtudta, hogy három meccsről meszelték el.

A tabella kilencedik helyén álló Komárom a Tatabányával (6.), a Nagyatáddal (20.) és a Veszprémmel (3.) találkozik a következő három fordulóban.