Czeglédi Zsolt / MTI
Magyar foci sport

Shane Tusupnál is elszakadt a cérna a négy piros lapot hozó NB III-as meccs után

Feszült hangulatú rangadót játszott egymással az NB III Nyugati csoportjában a Komárom a III.  Kerülettel.

A Komárom 1-0-ra vezetett, majd a hazaiaktól két játékost is kiállított a játékvezető, a vendégek pedig a hajrában két gólt is szereztek, és 2-1-es győzelmükkel megerősítették első helyüket a tabellán.

A mérkőzésen egyébként összesen négy piros lap került kiosztásra, mivel Szalai László játékvezető a komáromiak edzőjét, Bozsik Pétert is kiállította, a III. Kerületnél pedig Nagy Tibor nem tudta befejezni a meccset, de addigra már kialakult a 2-1-es végeredmény.

A Trollfoci Facebook-oldalán is téma volt a mérkőzés, mivel a lefújás után a háromszoros olimpiai bajnok edző, a III. Kerület edzői stábjához tartozó Shane Tusup szóváltásba keveredett a hazai szurkolókkal.

„Semmi olyan nem történt ezen a mérkőzésen, ami egy ilyen feszült hangulatú rangadón nem szabadna, hogy megtörténjen. A Komárom zsinórban hat győzelem után várt minket, mi pedig két vereség után érkeztünk, és a négy kiállítás mutatja, hogy milyen nagy volt a tét.

Utólag visszanézve elmondható, hogy a kiállítások jogosak voltak, de az ellenfél érhető módon csalódottan viselte – minden bizonnyal minket is így érintett volna, ha velünk történik hasonló –, hogy a döntetlenszagú meccset végül megfordítottuk, és ebből alakult ki a végén egy szóváltás, ami Shane neve miatt nyilván a szokottnál nagyobb hírverést kapott

– nyilatkozta az esetről a Rangadónak Szabó Bence, a III. Kerület ügyvezetője.

Szabó Bence hozzátette, Tusupot gyakran megtalálják az ellenfelek szurkolói néhány keresetlen mondattal, de az edző most ott ült mellette a lelátón, és nem volt szó arról, hogy végig kapta volna az ívet.

A III. Kerület nyolc ponttal vezet az egy meccsel kevesebbet játszó Mosonmagyaróvár előtt, a Komárom pedig a 9. a húszcsapatos mezőnyben.

A kiemelt képen Tusup egy Debrecen-Pécs NB II-es meccsen látható.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!