Magyar foci

Shane Tusupnál is elszakadt a cérna a négy piros lapot hozó NB III-as meccs után

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

Feszült hangulatú rangadót játszott egymással az NB III Nyugati csoportjában a Komárom a III.  Kerülettel.

A Komárom 1-0-ra vezetett, majd a hazaiaktól két játékost is kiállított a játékvezető, a vendégek pedig a hajrában két gólt is szereztek, és 2-1-es győzelmükkel megerősítették első helyüket a tabellán.

A mérkőzésen egyébként összesen négy piros lap került kiosztásra, mivel Szalai László játékvezető a komáromiak edzőjét, Bozsik Pétert is kiállította, a III. Kerületnél pedig Nagy Tibor nem tudta befejezni a meccset, de addigra már kialakult a 2-1-es végeredmény.

A Trollfoci Facebook-oldalán is téma volt a mérkőzés, mivel a lefújás után a háromszoros olimpiai bajnok edző, a III. Kerület edzői stábjához tartozó Shane Tusup szóváltásba keveredett a hazai szurkolókkal.

„Semmi olyan nem történt ezen a mérkőzésen, ami egy ilyen feszült hangulatú rangadón nem szabadna, hogy megtörténjen. A Komárom zsinórban hat győzelem után várt minket, mi pedig két vereség után érkeztünk, és a négy kiállítás mutatja, hogy milyen nagy volt a tét.

Utólag visszanézve elmondható, hogy a kiállítások jogosak voltak, de az ellenfél érhető módon csalódottan viselte – minden bizonnyal minket is így érintett volna, ha velünk történik hasonló –, hogy a döntetlenszagú meccset végül megfordítottuk, és ebből alakult ki a végén egy szóváltás, ami Shane neve miatt nyilván a szokottnál nagyobb hírverést kapott

– nyilatkozta az esetről a Rangadónak Szabó Bence, a III. Kerület ügyvezetője.

Szabó Bence hozzátette, Tusupot gyakran megtalálják az ellenfelek szurkolói néhány keresetlen mondattal, de az edző most ott ült mellette a lelátón, és nem volt szó arról, hogy végig kapta volna az ívet.

A III. Kerület nyolc ponttal vezet az egy meccsel kevesebbet játszó Mosonmagyaróvár előtt, a Komárom pedig a 9. a húszcsapatos mezőnyben.

A kiemelt képen Tusup egy Debrecen-Pécs NB II-es meccsen látható.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik