Magyar foci

Műteni kellett az egri focistát, akinek a bordája átszúrta a tüdejét

Heol.hu
Heol.hu

Műteni kellett az NB III-ban szereplő egri focicsapat játékosát, miután egy ütközés következtében két bordája eltörött, amelyek közül az egyik kilyukasztotta a tüdejét, és légmellet kapott.

Az eset az Eger Cegléd elleni meccsén történt, amikor a hazaiak kapusa, Nacsa Péter egy szabadrúgásra kimozdulva eltalálta a csapattársát, Hegedűs Dávidot.

„Ütést éreztem alulról, betudhatóan annak, hogy Nacsa Peti akkor kezdte felhúzni a térdét, amikor velem találkozott. Azonnal a földre rogytam, majd amikor szerettem volna felkelni, szúrást éreztem a szívemnél és a lapockámnál. Minden egyes levegővétel fájdalommal töltött el. Oldalt feküdtem, de miközben próbáltam a hátamra fordulni és a csípőmet toltam lefelé, éreztem, hogy a bordám rendesen elmozdul. Ezt nem tudtam mire vélni.

Arra gondoltam, kaptam egy ütést és összerándult az izom, azonban kiderült, hogy sokkal súlyosabb a baj. A műtét iszonyatos fájdalommal töltött el, majd egész éjjel semmit nem aludtam. Annak örültem, hogy kapok levegőt, miközben a folyamatos szúróérzés megmaradt

– idézte Hegedűst a Heol.hu.

A sors furcsa fintora, hogy a korábban Mezőkövesden és Kaposvárott is játszó Hegedűs öccse, Richárd 2016 ugyanígy járt a Pétervására játékosaként a Felsőtárkány elleni meccsen. Neki akkor három bordája tört el, és szintén megsérült a tüdeje.

Az NB III Keleti csoportjában negyedik helyezett Eger egyébként 2-0-ra elvesztette a Cegléd elleni meccset. A győzelem ellenére a Cegléd csak a 12. a tabellán a hétvégi forduló előtt, amikor az éllovas Tiszakécskét fogadja.

Olvasói sztorik