Heol.hu
Magyar foci sport

Műteni kellett az egri focistát, akinek a bordája átszúrta a tüdejét

Műteni kellett az NB III-ban szereplő egri focicsapat játékosát, miután egy ütközés következtében két bordája eltörött, amelyek közül az egyik kilyukasztotta a tüdejét, és légmellet kapott.

Az eset az Eger Cegléd elleni meccsén történt, amikor a hazaiak kapusa, Nacsa Péter egy szabadrúgásra kimozdulva eltalálta a csapattársát, Hegedűs Dávidot.

„Ütést éreztem alulról, betudhatóan annak, hogy Nacsa Peti akkor kezdte felhúzni a térdét, amikor velem találkozott. Azonnal a földre rogytam, majd amikor szerettem volna felkelni, szúrást éreztem a szívemnél és a lapockámnál. Minden egyes levegővétel fájdalommal töltött el. Oldalt feküdtem, de miközben próbáltam a hátamra fordulni és a csípőmet toltam lefelé, éreztem, hogy a bordám rendesen elmozdul. Ezt nem tudtam mire vélni.

Arra gondoltam, kaptam egy ütést és összerándult az izom, azonban kiderült, hogy sokkal súlyosabb a baj. A műtét iszonyatos fájdalommal töltött el, majd egész éjjel semmit nem aludtam. Annak örültem, hogy kapok levegőt, miközben a folyamatos szúróérzés megmaradt

– idézte Hegedűst a Heol.hu.

A sors furcsa fintora, hogy a korábban Mezőkövesden és Kaposvárott is játszó Hegedűs öccse, Richárd 2016 ugyanígy járt a Pétervására játékosaként a Felsőtárkány elleni meccsen. Neki akkor három bordája tört el, és szintén megsérült a tüdeje.

Az NB III Keleti csoportjában negyedik helyezett Eger egyébként 2-0-ra elvesztette a Cegléd elleni meccset. A győzelem ellenére a Cegléd csak a 12. a tabellán a hétvégi forduló előtt, amikor az éllovas Tiszakécskét fogadja.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!