Magyar foci

Szurkolói csoportok nélkül, de nézők előtt játszhatott a Fradi

Miután elérte Magyarországon a beoltottak száma a négymillió embert, ezért újabb lazításokat jelentettek be, így szombaton már a Ferencváros hívei is kilátogathattak a Mezőkövesd elleni bajnokira. A becslések szerint bő háromezren lehettek a Groupama Aréna lelátóin.

Marjai János / 24.hu

A hangulatfelelősnek számító szervezett szurkolói csoportok kihagyták a találkozót. A mérkőzést megelőzően többen úgy vélték, azért erőltették a négymilliós oltásszámot, hogy a bajnokavatáson már lehessenek nézők, ehhez képest már a meccs előtti napokban kiadott a tábor egy közleményt, mely szerint sokak még nem védettek, így csak a következő szezontól lesznek újra a lelátón.

Szurkolótársaink!

A hétvégén valószínűleg visszatérhet az élet a magyar lelátókra!

A mérkőzések látogatása ugyan a…

Közzétette: Green Monsters – 2021. április 28., szerda

Sokan attól is tartottak, hogy a drukkerek megfeledkeznek a koronavírus-járványról, mivel mehetnek újra meccsre, ehhez képest nagyon sokan ugyanúgy maszkban érkeztek és szurkoltak a meccsen.

Marjai János / 24.hu

A hangulatra az ultrák távollétében sem lehetett panasz, egyetlen Újpestet szidó rigmust leszámítva a Fradi-szurkolók saját játékosaik biztatásával voltak elfoglalva és szinte végig énekeltek az első 45 percben. Nem csoda, hogy lelkesek voltak, már a találkozó előtt megtapsolta drukkereit a Fradi, sőt

a Ferencváros futballistái külön tapssal köszöntötték az egészségügyi dolgozókat, akik a járványhelyzet hőseiként ingyen mehettek ki a mérkőzésre.

Marjai János / 24.hu

Ünnepelni is lehetett a találkozón, cikkünk megjelenésekor Tokmac Nguen góljával 1-0-ra vezet a Ferencváros, de térfélcsere után Dino Besirovic egyenlített. Tokmac a hajrában tudott újabb gólt lőni, ezzel nyert a Fradi.

Kapcsolódó
Majdnem elszúrta a Mezőkövesd a bajnokavatást, de Tokmac mennybe röpítette a fradistákat
Fordulatos mérkőzésen nyerte meg utolsó hazai bajnokiját a Ferencváros.
Olvasói sztorik