Magyar foci sport

Szurkolói csoportok nélkül, de nézők előtt játszhatott a Fradi

Miután elérte Magyarországon a beoltottak száma a négymillió embert, ezért újabb lazításokat jelentettek be, így szombaton már a Ferencváros hívei is kilátogathattak a Mezőkövesd elleni bajnokira. A becslések szerint bő háromezren lehettek a Groupama Aréna lelátóin.

Marjai János / 24.hu

A hangulatfelelősnek számító szervezett szurkolói csoportok kihagyták a találkozót. A mérkőzést megelőzően többen úgy vélték, azért erőltették a négymilliós oltásszámot, hogy a bajnokavatáson már lehessenek nézők, ehhez képest már a meccs előtti napokban kiadott a tábor egy közleményt, mely szerint sokak még nem védettek, így csak a következő szezontól lesznek újra a lelátón.

Szurkolótársaink!

A hétvégén valószínűleg visszatérhet az élet a magyar lelátókra!

A mérkőzések látogatása ugyan a…

Közzétette: Green Monsters – 2021. április 28., szerda

Sokan attól is tartottak, hogy a drukkerek megfeledkeznek a koronavírus-járványról, mivel mehetnek újra meccsre, ehhez képest nagyon sokan ugyanúgy maszkban érkeztek és szurkoltak a meccsen.

Marjai János / 24.hu

A hangulatra az ultrák távollétében sem lehetett panasz, egyetlen Újpestet szidó rigmust leszámítva a Fradi-szurkolók saját játékosaik biztatásával voltak elfoglalva és szinte végig énekeltek az első 45 percben. Nem csoda, hogy lelkesek voltak, már a találkozó előtt megtapsolta drukkereit a Fradi, sőt

a Ferencváros futballistái külön tapssal köszöntötték az egészségügyi dolgozókat, akik a járványhelyzet hőseiként ingyen mehettek ki a mérkőzésre.

Marjai János / 24.hu

Ünnepelni is lehetett a találkozón, cikkünk megjelenésekor Tokmac Nguen góljával 1-0-ra vezet a Ferencváros, de térfélcsere után Dino Besirovic egyenlített. Tokmac a hajrában tudott újabb gólt lőni, ezzel nyert a Fradi.

Kapcsolódó
Majdnem elszúrta a Mezőkövesd a bajnokavatást, de Tokmac mennybe röpítette a fradistákat
Fordulatos mérkőzésen nyerte meg utolsó hazai bajnokiját a Ferencváros.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!