Magyar foci

Az NB I-es szezon potyagólja után még nem ezüstérmes a Felcsút

Hiába vezetett a Puskás Akadémia, 4-2-re kikapott Pakson. Így az utolsó fordulóban dől majd el a második hely sorsa, a Felcsút a második 55, a Fehérvár a harmadik 53 ponttal. A Paks ezzel a győzelemmel bebiztosította a negyedik helyét, pedig tavaly majdnem kiesett az NB I-ből.

Úgy tűnt, lerendezni a második hely sorsát a Felcsút, amely Komáromi szerencsés góljával a 21. percben vezetést szerzett. Ugyan még az első félidőben tizenegyest rúghatott a hazai csapat, de a góllövőlistát vezető Hahn a lécet találta el. A 62. percben jött a fordulópont, ekkor Böde fejese átcsorgott a kapuson, az alapvonali játékvezető úgy ítélte meg, hogy a labda áthaladt a gólvonalon, így megadták a gólt.

Ezután a paksiak a vezetést is megszerezték, Nagy lövésébe ért bele pechesen egy vendégvédő és pattant a labda a kapuba, majd Bognár István lövése változtatott irányt egy felcsúti játékoson úgy, hogy Tóth nem tudott védeni. Bognár megszerezte a második találatát is, majd egy paksi játékos sodorta a saját kapujába a labdát, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy a furcsa gólok meccse volt ez.

Bognár György csapata az eddigi 32 fordulóban 75 gólt szerzett, amivel megdöntötte a Ferencváros előző szezonbeli rekordját a 12 csapatos NB I-ben. A Puskás Akadémia a már biztosan kieső Budafokot fogadja majd az utolsó körben, míg a Fehérvár a bennmaradásért hajtó DVTK-hoz látogat.

NB I, 32. forduló

Paksi FC-Puskás Akadémia 4-2 (0-1)

gólszerzők: Böde (62.), Nunes (72., öngól), Bognár (76., 83.), illetve Komáromi (22.), Szabó J. (öngól, 88.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik