Magyar foci

Majdnem elszúrta a Mezőkövesd a bajnokavatást, de Tokmac mennybe röpítette a fradistákat

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Már biztos bajnokként léphetett pályára a Ferencváros labdarúgócsapata az NB I 32. fordulójában, de ami ennél is fontosabb, hogy nézők előtt. A Mezőkövesd ellen 2-1-re nyert a Fradi, így a bajnokavató ünnepség előtt győzelemnek örülhetett szurkolóival.

Kapcsolódó
Szurkolói csoportok nélkül, de nézők előtt játszhatott a Fradi
Többezren nézhetik kedvenceiket a bajnokavatón.

Tokmac Nguen szerzett vezetést, miután óriási mázlival pattant elé a labda. Szappanos Péter a közelről leadott lövés ellen tehetetlen volt.

A Mezőkövesd azonban nem akart asszisztálni a bajnokavatáshoz, a kiesés rémétől már megszabadulva felszabadult focit mutatott, ezt bizonyította Dino Besirovic egyenlítő gólja is.

A csattanó azonban a hajrára maradt, miután a vendégeknek több helyzetük is lett volna akár a győzelmet is kicsikarni a Groupama Arénában, végül mégis a Fradi nyerte bajnokavató mérkőzését. Egy előre vágott labdára mozdult ki jól Szappanos, de nem tudott elég nagyot fejelni, így Aissa Laidouni begyűjthette a labdát, kikaparta a helyzetet és centerezését Tokmac a kapuba fejelte.

Ez elégnek is bizonyult a győzelemhez, a Ferencváros szurkolóival örülhetett. Szerhij Rebrov egyeetlen bánata csak az lehet, hogy Olekszandr Zubkov, Somália és Miha Blazic is megsérült a találkozón.

Olvasói sztorik